V Lab Interiorju od ponedeljka, 16. marca, delamo od doma!

16.3.2020

Spoštovani poslovni partnerji,

v Sloveniji je razglašena epidemija koronavirusa COVID-19. Podjetje Lab Interior v skrbi za svoje zaposlene in duhu ozaveščenosti o pomembnosti preventive za obdobje epidemije uvaja manjše spremembe v delovnem procesu, kar v prvi vrsti pomeni predvsem skoraj popolno delo od doma celotne ekipe.

Posledično bo prodajna ekipa začasno prekinila osebne obiske na terenu, vsa nujna vzdrževalna dela s strani servisa pa bodo potekala nemoteno.

Za vas smo za vse, kar boste potrebovali, še vedno z veseljem dosegljivi na e-poštnem naslovu info@labinterior.de in na vseh e-poštnih naslovih naših sodelavcev, s katerimi običajno komunicirate. Seveda smo dosegljivi tudi na naših telefonskih številkah, vendar je prevezovanje klicev zaradi dela od doma nekoliko oteženo. Zato vam priporočamo, da nas kontaktirate preko e-pošte, ki jo bomo lažje posredovali odgovorni osebi in tako na vašo e-pošto odgovorili kar se da hitro.

Ostanite zdravi! Vaše in naše zdravje je na prvem mestu.

Ker nam je mar.

Vaš LAB INTERIORZadnje novice in dogodki

Ali potrebujete dodatne informacije?

Lab Interior poslovnim partnerjem pri oblikovanju kakovostnih in energetsko učinkovitih laboratorijev nudi neprekosljivo strokovno znanje in storitve. Ponujamo vse; od pohištva do digestorijev. Na voljo smo vam za vse, kar potrebujete v svojem laboratoriju. Če želite ponudbo ali odgovor na katerokoli vprašanje v zvezi z našimi storitvami, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije.